Saknar dig så..






älskling ♥

bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Finally!

God morgon!
Idag har jag äntligen fått äta pannkakor, har varit sugen så länge nu så det var riktigt gott faktiskt. Det är ju fetisdagen idag, eller semledagen som vi säger här. Tur jag har som har en gosig vän som jobbar på bageriet, semlor till mig!


Amerikanska pannkakor med lönnsirap och jordgubbar! ♥

Monday


Åkte hem ifrån pojkvännen på förmiddagen och väl hemma blev det en galet god lunch!


Nu blir det kvällsmys med lite te och...


...Alice ♥

Fredagsmys

Hejhej,

Idag är det fredag och solen skiner utanför fönstret. Eller, egentligen så håller solen på att gå ner nu men det har varit jättefint väder idag, förutom att det är -10, sjukt kallt. Jag vill ha vår!

Vaknade idag av att min underbara pojkvän pussade på mig och viskade god morgon i mitt öra, galet mysigt. Han tog ledigt ifrån sitt jobb idag bara för att vara med mig, sötaste!
Vi gick ut och åt lunch med pappa vid tolv, sen blev det glass till efterrätt som vanligt på fredagar, så himla mysigt! ♥

Nu är klockan snart halv fem och min älskling har somnat i min säng så jag sitter på golvet och passar på att skriva lite grann. Kom på en rolig grej förut, eller jag tyckte iaf att det var roligt; Vi uppmuntras att använda kondom, eller hur? Men samtidigt ska vi ta hand om miljön och allt det där. Kondomer är ju inte alls miljövänliga?! Hehe, ja jag tar hellre hand om miljön!

Ha de så bra tills nästa gång! Puss ♥