That wind is calling my name.

 

Sharing our laughs.

Hej mitt i natten..
Lite bilder från helgens kräftskiva på Länkarnas semesterhem på Hönö. Glömde dock i all hast att ta kort på själva kräftorna men men, goda var dom iallafall!
 
   
 
Nu blir det té och sista avsnittet av Wild China. Puss.



Regnmys


 
 

Where'd you go Mr. Sleep?

Hej där.
Här sitter jag i min ensamhet, eländig och trött. Blir snart skogstokig på den här mensvärken som håller mig vaken. Kom hem ikväll för en gångs skull, ville umgås med min far lite eftersom det inte blivit att vi setts på över två veckor men bara för det så kom han aldrig hem idag så nu sitter jag här själv och kan inte sova.. Har funderat på att börja städa och det ena med det tredje men får ingenting gjort.
 
Har i alla fall pratat med min mor en sväng på skype. Fick hälsa på hennes man, Warren och gå en rundtur i huset, trodde det skulle vara flashigare men det var väl fint. Min mor har alltså rätt nyligen funnit kärleken och flyttat till USA, kul för henne. Frågade varför hon aldrig kommenterar mina bilder på facebook och svaret jag fick var att hon tycker att jag ser ut som en tjur med min näsring och därför är jag ful och därmed ingen idé att kommentera - hon är åtminstone snäll nog å inte skriver det i en kommentar, haha.
 
Nu blir det några avsnitt av Wild China tills den nya dagen gryr. Puss.
 

The beginning of the End.