just takin' a stroll..


Ännu en tanke...

Fortsätter med lite Skitsnack
Tycker absolut att det är jättebra att det finns en massa alternativ till att försöka uppnå någon slags inre fred
men det måste det finnas i dagens samhälle. Vi människor är inte gjorda för att leva så stressigt och så ensamt som vi gör idag. 
 
Vi mår nog bäst av att leva tillsammans ochs leka, lära och dela med sig av och lyssna på erfarenheter, tankar och funderingar kring allt mellan himmel och jord, mycket, men en hel del tid behöver nog människan befinna sig ute i  naturen för att studera den och framförallt njuta av den, älska den, ta hand om den.
 
Jag säger inte att Såhär är det!, utan det är mer Undra om det kan vara såhär? Ah, kollar läget. Gött att höra vad ni andra tror, tycker och tänker så att man själv kan utveckla sina tankegångar./L

Bara en tanke..

AA (Anonyma Alkoholister) fungerar på precis samma sätt som att på gruppterapi i kyrkan eller "terapi" över huvudtaget, men missförstå mig rätt, alla sätt som fungerar är bra, säger bara att det inte är så speciellt noga med plats,tro, samtalsämne eller vidare. En människa behöver lätta sig och lyssna och lära av andra för att förstå vissa saker och för att må bra. Det är bara så, punkt. 
 
Prata med dina närmaste vänner om dina tankar, funderingar och känslor på samma sätt 1-2 gånger i veckan så är jag helt övertygad om att det fungerar minst lika bra, om inte bättre i och med att du då kommer att förstå dina vänner på ett annat sätt, förhoppningsvis ett bättre sätt,  och er relation kommer {inte alltid bli bättre} att hamna på den nivån där den passar bäst för att ni ska ha det så bra som möjligt i er relation. 
 
Eller? Någon som tror/tänker annorlunda kanske, vill höra! /L
 

think about it


trivs bra i sängen.

Godnatt - godmorgon.
Jag har just kommit hem efter en helt underbar ostressad dag med skönt sällskap. Förutom att jag
råkade lägga högerhanden på en sjukt varm spisplatta så har det varit en mycket avkopplande dag. 
Igår var jag på Knippla hamnfest tillsammans med en massa andra översociala och trevliga fulla 
människor vilket var trevligt för en gångs skull. Så med andra ord har jag haft en helt okej helg, inte 
för mycket och inte för lite! Nu ska jag sova en skvätt, puss ♥